• JOBBA MED OSS

Business Developer/ Säljare

Är du en relationsbyggare som älskar att aktivt arbeta i säljprojekt tillsammans med kunder och få dem att förstå hur din produkt bidrar till deras lönsamhet som i sin tur leder till ett köpbeslut? Älskar du också känslan när kunden signerar kontraktet? Det gör vi och letar efter ytterligare en energirik internationell säljare för att utöka vårt säljteam för att möta marknadens efterfrågan av vårt erbjudande. Idag arbetar vi krossfunktionellt inom teamet men möjlighet kommer finnas att få axla ett ägandeskap över ett geografiskt område eller som ansvarig över ett fartygssegment.

Produkterna som vi säljer installeras på fartyg och kunden finns någonstans i världen på ett kontor och oftast med mycket erfarenhet från fartyg. Vi tror att du är en relationsbyggare och är bra på att få kunderna att förstå att ny teknik innebär nya möjligheter och att vi på Lean Marine genom våra banbrytande produkter kan hjälpa besättningar att köra sitt fartyg energisnålare och effektivare. Har du marin bakgrund kan det vara positivt men vi tror framförallt att du har energi, vilja och är en teamplayer med eget driv som vill vara med och bidra till den fortsatta tillväxtresan.

Om Lean Marine

Lean Marine är ett tillväxtbolag med en stark innovativ produktportfölj som sänker våra kunders bränsleförbrukning på ett sätt som ingen annan gör. Inom den marina industrin är vår positionering stark inom energieffektivisering och optimering som också är ett starkt växande område inom fartygsnäringen då sänkt miljöpåverkan och lägre konsumption är efterfrågat från alla aktiva instanser inom branschen. Idag består Lean Marine av 15 engagerade medarbetare som säljer, utvecklar och tillverkar produkter och tjänster till redare och varv världen över. Vi är dock inte klara med vår expansion där de fortsatta tillväxtambitionerna gör att teamet behöver stärkas upp för att överträffa målen.

Bakgrund och egenskaper vi tror du har:

  • Teamorienterad och professionell relationsbyggare
  • Flytande i engelska i både tal och skrift
  • Resvillig för att se världen
  • En ”doer” med ett stort driv för att starta upp och slutföra sina försäljningsprojekt
  • Meriterande med säljerfarenhet från projektorienterad försäljning

 

Lean Marine har sitt kontor i Göteborg där hela bolaget sitter och där vi gemensamt bygger kulturen som skapar vårt team och vår framgång. Teamanda och glädje på jobbet är något som står högt upp på vår agenda där vi erbjuder ett bra paket tillsammans med alla möjligheter som finns i ett snabbväxande bolag.

Ansökningsprocess

Det är en kontinuerlig ansökningsprocess där vi kommer gå vidare så fort som möjligt. Skicka in din ansökan till job@leanmarine.com så ses vi förhoppningsvis snart på en intervju där vi får dig som en ny kollega!

Tjänst: Business Developer/ Säljare

Ort: Göteborg

Uppdragsgivare: Lean Marine Sweden AB

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.