• WORK WITH US

NYTÄNKANDE MJUKVARUUTVECKLARE TILL LEAN MARINE SWEDEN AB!

Utveckling av analysverktyg för fartyg! - Kom och utveckla Fleet Analytics TM med oss.

Vi söker en erfaren kodare som vill vara med och utveckla produkten genom att lyfta kvalitén och skapa nya funktioner i mjukvaran.

Lean Marine Sweden AB grundades 2012 av experter inom hydrodynamik och kontrollsystem för marinindustrin. Vi är ett växande bolag, med en erfaren ledning och 17 anställda. Vårt trevliga kontor ligger nära Eriksbergs färjeläge med bra kommunikationsmöjligheter i Göteborg.

Lean Marine erbjuder banbrytande produkter till rederibranschen som radikalt minskar utsläpp och klimatpåverkan från fartyg. Fleet Analytics är ett kraftfullt analys- och rapporteringsverktyg med stort fokus på användarvänlighet. Syftet med applikationen är att hjälpa kunderna uppnå en mer energieffektiv användning av sina fartyg samt att fungera som ett stöd i den dagliga användningen m.a.p. uppföljning, analys och rapportering. Fleet Analytics kombineras ofta med ett egenutvecklat inbyggt system som installeras ombord för bränsleoptimering och insamling av data.

Hos oss får du möjligheten att jobba med nyutveckling, ny teknik och alla delar av produktcykeln för Fleet Analytics. Du kommer arbeta i ett team och samarbeta med andra spännande discipliner som applikations-, embedded och hårdvaruutveckling. Teamet består av ambitiösa, problemlösande och kompetenta personer som ständigt förbättrar och utvecklar innovativ teknik tillsammans. Vi erbjuder en kreativ och trevlig miljö där du får stora möjligheter att delta och påverka slutprodukten.

Rollen innehåller

  • Mjukvaruutveckling i programmeringsspråken Kotlin och Typescript med ramverket React
  • Användning av applikationer som IntelliJ, TeamCity, Git, PostgreSQL, Prometheus och Grafana
  • Mjukvaru- och teknisk problemlösning
  • Tvärfunktionellt samarbete

 

Profil

  • Relevant högskoleutbildning
  • Erfarenhet och bredd inom mjukvaruutveckling bedöms viktigare än erfarenhet av de specifika programmeringsspråken och teknikerna
  • Arbetslivserfarenhet i Kotlin, Scala, Typescript och React är meriterande
  • Nyfiken, lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten
  • Hjälpsam, självgående teamspelare

 

Vill du veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar Lean Marine Sweden AB med Sigma Recruit. Om du vill veta mer, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Mikaela Jahreskog, mikaela.jahreskog@sigma.se eller Adam Troedsson Holm, adam.troedsson@sigma.se. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Val och intervjuer hålls fortlöpande, vänligen ansök så snart som möjligt.

Länk till jobbannonsen på Sigma Recruits hemsida.

Om LeanMarine 

Lean Marine erbjuder innovativa lösningar för bränslebesparing och ökad driftseffektivitet för sjöfartsindustrin. Vårt mål är att minska miljöpåverkan från sjöfarten. Vår vision är att bli ett globalt erkänt företag som är synonymt med direkta och effektiva lösningar. Våra automatiserade bränslebesparingssystem och avancerade dataanalys- och rapporteringsverktyg har installerats på över 130 fartyg och har gett oss en solid erfarenhet av att förbättra resultatet för kunder över hela världen.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.